Михайло МЕТРЕВЕЛІ: «Динамо демонструє неповагу до УПЛ і суперників»

Вацко і Денисов вважають, що чемпіонат України стає імпровізованим

Експерти та журналісти телеканалу Футбол 1/2/3 заявили, що поїздкою до Італії на товариський матч проти «Інтера» київське «Динамо» продемонструвало зневагу до УПЛ і суперників:

Михайло Метревелі: «Нас глядачі звинувачують, що ми не обговорюємо матч «Динамо» Київ. По-перше, ми «Динамо» не бачимо, тому що ігри в паралельному показі. Я навіть не зміг подивитися гру «Динамо» з «Інтером». По-друге, коли «Динамо» їде грати матч в Італії, це означає, що вони не бачать, що в УПЛ можна якісно готуватися до матчів Ліги чемпіонів. Вони недооцінюють УПЛ. Таким чином, клуб демонструє неповагу до ліги, до суперників, до того, що відбувається тут, у країні».

Олександр Денисов: «Динамо» вирушило до Італії грати товариський матч проти «Інтера», і гра проти «Інгульця» перенесена. Відчуття двояке. З одного боку, класно, що домовилися чемпіони України та Італії та мають практику напередодні Ліги чемпіонів. З іншого боку, чемпіонат залишився без команди. Вона просто поїхала. Нічого не порушено. Клуби домовилися. Але стільки негативу на адресу «Динамо» і УПЛ: де команда, що відбувається? Нашу лігу треба берегти і розвивати, а не ось так переносити як завгодно, грати чи не грати».

Віктор Вацко: «У минулому сезоні Андрій Шевченко вирішив, що треба змістити кілька турів. Команди планували і готувалися до одного, а довелося грати через два дні на третій, у форматі єврокубків. Наш чемпіонат стає імпровізованим. Ті захотіли --полетіли в Італію грати в футбол. Домашній матч «Інгулець» гратиме в Києві. Там будується стадіон, і «Динамо» приїде грати на матч-відкриття стадіону «Інгульця». Питання - побудують стадіон чи ні? «Минай» в минулому сезоні домовився грати з «Динамо» в Києві, а потім знову домовився з «Динамо» грати в Києві. Має бути повага до чемпіонату. Повинні бути жорсткі рамки».

Микола Степанюк Джерело: Футбол 1/2/3
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Хокей | 02 травня 2024, 10:00 7

Чергова спроба збірної України повернутися до другого дивізіону

Коментарі