Ніко КОВАЧ: «Шахтар – фаворит у матчі з Монако. Вони двічі обіграли Реал»

Головний тренер «Монако» дав прес-конференцію перед грою ЛЧ з «Шахтарем»

Головний тренер «Монако» Ніко Ковач дав прес-конференцію перед матчем з «Шахтарем» в 4-му раунді кваліфікації Ліги чемпіонів, який відбудеться 17 серпня в 22:00 за Києвом:

«Шахтар» - це грізний суперник. Вони 13 разів виходили в Лігу чемпіонів за останні 15 років. Ми пам'ятаємо, як у минулому сезоні вони два рази обіграли «Реал». У них багато талановитих бразильських гравців, новий італійський тренер Роберто Де Дзербі. За цією командою приємно дивитися.

Я очікую, що гра буде відрізнятися від тієї, яка була в минулий раз. Вони завжди прагнуть атакувати, створювати можливості, будувати свою гру. Це дозволяє нам грати в свій футбол, щоб теж створювати моменти.

Вони грають з чотирма захисниками, а багато французьких команд часто виставляють п'ять захисників, через що їх оборону важко пройти.

«Шахтар» - фаворит матчу, це очевидно. Ми хочемо досягти своєї мети: вийти у груповий етап Ліги чемпіонів. У минулому сезоні ми дуже багато працювали. Тепер це фінал з двох матчів. Ми добре підготовлені фізично, морально і тактично».

Микола Степанюк Джерело: ФК Монако
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Бокс | 18 травня 2024, 10:25 0

Обидва відвідають поєдинок Усик – Ф'юрі

Коментарі