Дмитро ПІДРУЧНИЙ: «Упав, тому що Йоганнес Бьо розлив воду на повороті»

Український біатлоніст – про своє падіння під час шоу-гонки у Вісбадені

29-річний біатлоніст збірної України Дмитро Підручний прокоментував п'яте місце в шоу-гонці у Вісбадені.

- Я отримав задоволення від гонки - класний формат, хороша організація. Але у майбутньому я радив би організаторам, щоб у місці проведення вони постелили новіший асфальт, тому що дуже багато вибоїн на дистанції, і асфальт не в найкращому стані, хоч бігти по ньому і можна. П'ятому місцю не засмутився, гонка вийшла видовищна, до останнього вогневого рубежу боровся, завжди йшов з лідерами, на лідируючих позиціях. Сподобалось, що я нав'язував боротьбу найкращим біатлоністам світу.

- На останній стрільбі поквапився?
- Думаю, що трохи не вистачило стрілкової форми. Не вдалося закрити всі мішені, оскільки ще немає потрібної стрілкової форми на стійці, але це біатлон - хтось влучає, а хтось промахується (посміхається).

- Прикре падіння на останньому колі… дезорієнтував німець Реєс?
- Дуже прикре падіння, і доволі неочікуване… Як наслідок, втратив дорогоцінні секунди, збив свій ритм. Можливо, якби попереду не впав Реєс, то я б теж не впав, але мені вже не було куди діватися… А він, на скільки я знаю, впав через те, що Йоханнес Бьо розлив воду, а розливати воду на повороті, коли всі їдуть на роллерах з резиновими колесами - мабуть, не найкраще рішення. Інші спортсмени, які їхали позаду нас, теж говорили, що ледь встояли на цьому повороті.

- Сподіваюсь, обійшлось без травм?
- Ну… здер ногу, не сильно, але дискомфорт відчувається. До того ж, забив трішки руку, тому присутні больові відчуття. Сподіваюсь, через декілька днів вони пропадуть.

Денис Шаховець Джерело: Український біатлон
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Теніс | 01 травня 2024, 22:26 2

Єлена Рибакіна виграла у Юлії Путінцевої, Аріна Соболенко обіграла Мірру Андрєєву

Коментарі