Артем ФЕДЕЦЬКИЙ: «Коли пішов Шевченко, відразу подумав про Реброва»

Фахівець розповів, кого хотів би бачити на посаді головного тренера збірної України

Колишній футболіст збірної України Артем Федецький поділився думкою про пошуки нового головного тренера української національної команди.

- До найближчого поєдинку збірної України залишилося два тижні, але ім'я головного тренера ми ще не знаємо. Час втрачено?
- У будь-якому випадку, в цьому немає нічого хорошого. Новому наставнику непросто буде донести до підопічних свої принципи, з кожним гравцем поспілкуватися, а часу практично немає.

- Зараз вже відомо, що залишилося дві кандидатури - Сергій Ребров і Олександр Петраков. Хто для тебе в пріоритеті?
- Олександр Петраков своїми високими результатами з юнацькими збірними країни заслужив шанс спробувати себе у новій ролі. Однак складно сказати, як піде у тренера робота з футболістами, які вже чогось досягли. У той самий час Сергій Ребров за останні роки довів свою спроможність, як сильний клубний наставник, тому тут ситуація неоднозначна. Тим більше, що у кожного тренера свій підхід до процесу.

- З Петраковим на чолі збірна може втриматися на тих висотах, яких вона досягла за Шевченка?
- Тут все розсудить час. Прогнози в цьому плані - справа невдячна. Хоча, коли з посади головного тренера збірної пішов Андрій Шевченко, перша кандидатура, яка мені прийшла на згадку, - Ребров.

Михайло Шаповалов Джерело: zbirna.com
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Бокс | 18 травня 2024, 01:17 5

Вагу Усика випадково оголосили на 10 фунтів більшою, ніж насправді

Коментарі