КОСТИШИН: «Сонні мухи! Я їм сказав: якщо програємо – подам у відставку»

Головний тренер «Колоса» прокоментував нічию в матчі УПЛ проти «Руху»

Головний тренер «Колоса» Руслан Костишин прокоментував нічию в матчі 4-го туру УПЛ проти львівського «Руху» (1:1).

«Коментуючи поєдинок, треба брати до уваги й гру у вівторок. Одне від іншого далеко не пішло. Це стосується двох матчів. У тому, як команда виглядала сьогодні, є відбиток того, що ми не пройшли далі в єврокубках.

У першому таймі ми, начебто, володіли перевагою, але це не те. Тягуча, повільна гра. Не було агресії. Сонні мухи! Хоча ми й правильно розташувалися, але якщо ти повільно все робиш, то суперник встигає все перекривати та тікати в контратаки. У другому таймі вийшла зовсім інша команда, агресивна. Я просто сказав їм, що якщо ми програємо й сьогодні - подам у відставку.

Нурієв виглядав дуже повільним. Це і моя вина. Я хотів дати шанс тим футболістам, хто не грав з Казахстаном. Як і Вові Лисенко. Якщо вони порожні, то краще б я їх не задіяв сьогодні. Попрацювали б пару тижнів з тренером з фізичної підготовки. І тоді я не буду їх ставити під танки. Хотів довіритися, але фізично вони виглядали погано. Обидва пропустили багато часу в міжсезоння, а я відразу почав вводити їх в ігри, а у них немає бази. Я перегляну підготовку цих футболістів, оскільки це моя вина. Я їх підставляю».

Микола Степанюк Джерело: Футбол 1/2/3
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Хокей | 05 травня 2024, 08:55 4

Угорщина та Словенія підвищилися у класі за підсумками виступів у Дивізіоні 1A

Коментарі