Анатолій БУЗНИК: «Рева у 46 років може дати фору молодим»

Головний тренер «Лівий берег» висловився про зіркового воротаря команди

Головний тренер клубу «Лівий берег» Анатолій Бузник висловився про зіркового воротаря команди-дебютанта Другої ліги Віталія Реву:

«Він унікальна в своєму роді людина. Маленький приклад: була 15-хвилинна розминка з силовими вправами для різних груп м'язів. Так ось, Рева виконував їх якщо не на рівні молодих, то в деяких компонентах може навіть й краще! На сьогоднішній день його фізична підготовленість, психологічний стан, досвід, ставлення до життя і філософія життя, на щастя для нас, дозволяє конкурувати на останньому рубежі з 30-річним Ситниковим і 19-річним Проценко.

У футболі є безліч прикладів, коли вік не є перешкодою для того, щоб виступати на високому рівні. Взяти, приміром, італійців - захисника Паоло Мальдіні або воротаря Джанлуїджі Буффона. Перший з них завершив активні виступи за «Мілан» в Серії А за чотири тижні до свого 41-річчя, а другий в свої 43 грає і понині, підписавши нещодавно контракт з «Пармою». Багато є й інших прикладів футболістів, які професійно ставляться до своєї кар'єри і способу життя».

«Лівий берег» лідирує в групі A Другої ліги, набравши після чотирьох турів 12 очок з 12 можливих.

Микола Степанюк Джерело: Metaratings
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 07 травня 2024, 06:30 1

У битві аутсайдерів «Верес» здолав «Минай» і залишив зону вильоту

Коментарі