Поліція відкрила справу з приводу образ Беленюка в центрі Києва

Беленюк повідомив, що піддався расистським образам у столиці України

Правоохоронні органи відкрили справу з приводу расистських образ народного депутата України Жана Беленюка, переможця Олімпіади-2020 у греко-римській боротьбі.

Беленюк повідомив, що піддався расистським образам у центрі Києва. На Олімпіаді-2020 у Токіо Беленюк завоював золоту медаль у греко-римській боротьбі.

У повідомленні націполіції сказано: «Сьогодні, 13 серпня, під час моніторингу мережі Інтернет поліцейськими була виявлена ​​публікація, в якій один з народних депутатів України повідомляє про інцидент, який стався з ним в центрі столиці. Правоохоронці встановлюють обставини події та причетних осіб.

Подія зареєстрована в журналі єдиного обліку заяв і повідомлень Печерського управління поліції. Після проведення перевірки їй буде надана правова кваліфікація.

Відомості про подію внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ст. 161 (Порушення рівноправності громадян залежно від їх расової, національної належності або релігійних переконань) Кримінального кодексу України. Триває перевірка».

«Чорна мавпа» та «вали до Африки»: з Беленюком стався інцидент у Києві

Микола Степанюк Джерело
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Інші види | 03 травня 2024, 06:00 0

Головні новини за 2 травня на Sport.ua

Коментарі