Скаут Серії А: «У Коваленка буде шанс повернутися в Аталанту»

Оренда в «Спецію» позитивно позначиться на українському гравці, впевнений Алекс Великих

Скаут Серії А Алекс Великих оцінив перспективи на повернення 25-річного українського півзахисника Віктора Коваленка в «Аталанту» після оренди в «Спеції». Орендна угода розрахована на один сезон.

«Вважаю, що в «Спеції» у Коваленка будуть великі шанси стати гравцем основи, зміцнитися психологічно, стати впевненішим в новому чемпіонаті і адаптуватися до життя в Італії, вивчити мову і стати важливим футболістом, який, безумовно, може отримати шанс повернутися в «Аталанту», а може і перейти в інший сильний клуб.

Потрібно вірити в українських гравців і підтримувати їх у нових реаліях, адже від того, наскільки швидко вони зможуть адаптуватися і грати в топ-чемпіонатах, настільки швидко вони зможуть реально допомогти збірній України і її новому тренеру пройти кваліфікацію на ЧС-2022. Вік Коваленка ідеальний і для нового циклу - виходу на Євро в Німеччині», - вважає Великих.

Коваленко перейшов в «Аталанту» з донецького «Шахтаря» минулої зими за €700 тисяч. Але за першу команду «Аталанти» Коваленко зіграв лише один матч, провівши на полі 4 хвилини.

Михайло Шаповалов Джерело: Metaratings
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 08 травня 2024, 00:29 41

Микола Сираш не виходить на зв'язок, «Хуст» попросив підтримки в УАФ

Коментарі