Даріо СРНА: «Шахтар незадоволений суддівством у перших трьох турах УПЛ»

Директор з футболу донецького клубу - про результати команди

Директор з футболу ФК «Шахтар» Даріо Срна розповів про результати, суддівство в чемпіонаті України та найближчий матч з «Металістом 1925».

- Даріо, в команди насичений графік протягом останніх двох тижнів. Як прокоментуєте результати й що можете сказати про майбутні поєдинки з «Металістом 1925» і «Монако»?
- Після поразки від «Олександрії» команда мала зреагувати з «Генком». Зробили ще один крок - здобули перемогу. Матч з «Олександрією» слід лишити позаду й рухатися вперед. Ми одна команда, коли виграємо і коли програємо. Ми разом і цим міцні. Зараз у нас «Металіст 1925», чудовий суперник, і лише після цього думатимемо про «Монако».

- Після трьох турів «Шахтар» здобув 6 очок із 9.
- Звісно, ніхто не очікував, що після трьох турів ми втратимо очки. Це має бути уроком. У нас дуже багато молодих футболістів. Ту гру слід швидше забути і рухатися вперед. Хочу сказати, що «Шахтар» незадоволений суддівством, яке арбітри продемонстрували в цих трьох турах. Явно не призначили три пенальті у ворота суперників «Шахтаря». Два - зі «Львовом», один - з «Олександрією». Без VAR, звичайно, важче - я розумію, що судді теж люди й можуть помилятися. Однак забагато помилок у бік «Шахтаря». Суддівство з нами та деякими іншими командами відрізняється. Це неприємно. Комусь судиться, а комусь ні. Подвійні стандарти. Це не виправдання, просто хочу сказати: розумію арбітрів, помилки трапляються, проте суддівство з перших трьох турів почалося не надто добре.

- Чемпіонат тільки набирає обертів і вся боротьба попереду...
- Так, і я сподіваюся, що суддівство буде більш якісним і неупередженим. Уважно стежитимемо за всіма матчами і, якщо судді будуть упередженими, голосно про це говоритимемо. Ми за чесну гру, і нехай перемагає найсильніший.

Володимир Клепач Джерело: ФК Шахтар Донецьк
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Хокей | 21 травня 2024, 08:00 2

Чемпіонат світу в елітному дивізіоні пройде в Чехії

Коментарі