Не домовилися. Стало відомо, чому де Пена не грає в Динамо

Уругвайський футболіст відмовляється продовжувати контракт із київським клубом

У перенесеному матчі 1-го туру УПЛ між київським «Динамо» і «Минаєм» (2:0), який відбувся 11 серпня, не взяв участі 29-річний уругвайський вінгер киян Карлос де Пена. У грі з луганською «Зорею» легіонер теж провів на полі небагато ігрового часу (22 хвилини).

Це пов'язано не з футбольними причинами. Клуб зробив футболістові пропозицію продовжити контракт, який розрахований до кінця року, але поки сторони не змогли досягти консенсусу в цьому питанні. Відомо, що на даний момент де Пена є одним з найбільш низькооплачуваних гравців «Динамо», отримуючи без бонусів €20 тисяч на місяць. Уругваєць готовий продовжити кар'єру в Києві, але з більш високим окладом.

Також футболіст вже отримав пропозицію про перехід в клуби з Італії («Верона», «Кальярі» і «Фіорентина»), серйозний варіант у де Пени є в американській MLS. Не варто виключати, що уругваєць залишить «Динамо» до закриття нинішнього трансферного вікна або ж уже взимку в статусі вільного агента, якщо не підпише з киянами новий контракт.

Уругвайський легіонер перейшов в «Динамо» в 2019 році на правах вільного агента. Минулого сезону Карлос де Пена провів за киян у всіх турнірах 33 матчі, в яких забив 7 м'ячів і віддав 6 результативних передач.

Михайло Шаповалов Джерело: Metaratings
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 17 травня 2024, 11:48 2

Ветерани «Челсі» та «Атлетика», легенда «Боруссії», зірка «Мілана» та ще один із «ПСЖ»

Коментарі