Динамо - Минай. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України

Кияни та футболісти із Закарпаття в новому сезоні поки йдуть без втрат

В середу 11 серпня у Києві на НСК «Олімпійський» відбудеться матч, перенесений з першого туру. У ньому зіграють місцеві динамівці та «Минай». Цікаво, що на даний момент обидві команди, як і раніше, ще не втратили жодного очка.

Динамо

Підопічні Мірчі Луческу в новому сезоні Української Прем'єр-Ліги провели два поєдинки і обидва виграли. Щоправда, склалися вони по-різному. В першому з них вдома кияни впевнено перемогли «Верес» з великим рахунком 4:0. А ось у другому матчі гравцям «Динамо» довелося неабияк потрудитися, щоб зломить опір луганської «Зорі».

Сюжет зустрічі у Запоріжжі вийшов інтригуючим. Гості досить швидко ще на початку першого тайму забили гол зусиллями Сироти, але до перерви рахунок на табло більше не змінився. У другій половині на 71-й хвилині Де Пена не зумів реалізувати пенальті, а за чотири хвилини одинадцятиметровий удар вже був призначений у ворота киян. Але і тут м'яч в сітку не влучив - киян врятувала штанга. І тільки на 82-й хвилині Буяльський збільшив перевагу своєї команди до двох м'ячів. Втім, вже у компенсований час «Зорі» вдалося один м'яч гол відіграти і «Динамо» досягло перемоги лише з мінімальною перевагою.

Слід зазначити, що на обох матчах на лаві динамівців лікарі заборонили бути присутніми їхньому головному тренеру Мірчі Луческу. Швидше за все, його не буде і на поєдинку з «Минаєм». Крім того, через травми знову надовго вибув з ладу захисник Попов, та й поява на полі Вербича поки під великим питанням.

Минай

Практично весь підготовчий період в міжсезоння «Минай» був в невіданні де йому належить далі виступати - або в першій лізі, куди він вилетів за підсумками минулого чемпіонату, або його знову покличуть до Прем'єр-Ліги на заміну «Олімпіку». І тільки за півтори тижня до старту клуб їз Закарпаття офіційно затвердили серед української еліти.

Так вийшло, що в перших трьох турах підопічні Василя Кобіна провели всього лише один матч. Вдома вони виграли у «Олександрії» з рахунком 1:0. Єдиний і переможний гол на останній хвилині основного часу забив Вишневський. Інші дві зустрічі були перенесені. І ось тепер «Минаю» належить провести першу з них проти чинного чемпіона країни.

Звичайно, розраховувати на успіх закарпатської команді в столиці України буде складно, але за словами їх капітана Данила Книша, він і його партнери «дуже хочуть дати бій чемпіону, тим більше, що саме в таких матчах стає очевидно, чого ти вартий насправді»

Чи вийде у футболістів «Миная» дати бій чемпіону, ми побачимо в середу. В усякому разі будемо на це сподіватися.

Статистика зустрічей

В минулому сезоні команди вперше зіграли один з одним в Премєр-Лізі. У 4-му турі динамівці перемогли «Минай» в гостях з рахунком 4:0 (голи забили Андрієвський, Циганков, Вербич, а також м'яч в свої ворота провів Матіч). В другому колі кияни у себе вдома знову досягли успіху, забивши три м'ячі. Їхніми авторами стали Сидорчук, Де Пена і Родрігес з пенальті.

Орієнтовні склади:

«Динамо»: Бущан, Миколенко, Забарний, Сирота, Тимчик, Сидорчук, Шапаренко, Гармаш, Циганков, Буяльський, Родрігес

«Минай»: Кучер, Багайоко, Горін, Векляк, Ліховідько, Книш, Хахльов, Петрусенко, Кулієв, Білоног, Селезньов

11 серпня, середа

«Динамо» - «Минай»
Київ. НСК «Олімпійський». 19:30
ТБ-трансляція на телеканалі «2+2»
ДИНАМО - МИНАЙ. ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ
Арбітр: Юрий Іванов (Донецька обл.)
Прогноз Sport.ua - 2:0
Ігор Заржицький Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 05 травня 2024, 22:52 0

Портал Fourfourtwo випустив цікавий рейтинг

Коментарі