СОСНОВСЬКИЙ: «Поразку Хижняка можна назвати нещасним випадком»

Спеціаліст – про фіаско українця у фіналі Олімпійських ігор

Екс-головний тренер національної збірної України, заслужений тренер України Дмитро Сосновський прокоментував поразку Олександра Хижняка в фіналі Олімпійських ігор 2020.

«У великій колекції Хижняка не вистачало тільки золотої олімпійської нагороди. І Олександр впевнено йшов до підкорення цієї вершини в Токіо, в двох перших раундах фінального бою його перевага сумнівів не викликала. Однак в середині третього раунду сталося непередбачене: Саша пропустив потужний удар. У боксі іноді буває, що долю поєдинку вирішує один пропущений удар.

Мені складно сказати, чому бразильцеві вдалося знайти пролом в обороні українця, хоча, впевнений, що про шапкозакидальні настрої у нашого боксера не могло бути й мови.

Я намагаюся не коментувати дій рефері. Якщо він зупинив бій, значить, таким було його рішення. Рефері був у рингу і все чітко бачив.

Звичайно, прикро, що володіючи тотальною перевагою, Хижняку не вдалося довести бій до заслуженої перемоги. Хоча зараз головне, щоб Саша впорався з цим пропущеним ударом», - сказав Сосновський.

Денис Шаховець Джерело: Metaratings
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 08 травня 2024, 13:22 60

Оперативне командування «Захід» відповіло клубу Першої ліги

Коментарі