В'ячеслав ГРОЗНИЙ: «У Реброва немає конкурентів. Повинен очолити збірну»

Фахівець вважає, що інших претендентів немає

Експерт В'ячеслав Грозний вважає, що УАФ повинна призначити новим тренером збірної України Сергія Реброва.

Раніше Мирон Маркевич заявив, що саме Ребров і стане наставником національної команди.

- В найближчі дні стане відомо ім'я нового наставника збірної України. На ваш погляд, це повинен бути вітчизняний або іноземний фахівець?

- Однозначно, тільки український тренер. Сьогодні нам не потрібен іноземний наставник, дуже мало часу на підготовку до вирішальних матчів відбірного турніру чемпіонату світу. У даній ситуації команду має очолити людина, яка знає футболістів - саме Сергій Ребров.

- Саме Сергій Ребров і Мирон Маркевич найчастіше фігурують серед цих кандидатів.

- Я сам тренер, і хочу, щоб збірна України грала на чемпіонаті світу. Давайте говорить об'єктивно. Є певні критерії. Це повинен бути діючий наставник, ні в якому разі не фахівець, який довгий час не мав практики. І навіть тренер, який не працював на серйозному рівні, не може розглядатися в якості кандидата. Такий наставник не зможе вирішувати завдання за короткий проміжок часу. Тому не потрібно нічого вигадувати, в даному випадку є тільки один кандидат, Сергій Ребров. Він грав на високому рівні, під керівництвом класних наставників, починаючи з Валерія Лобановського і закінчуючи Курбаном Бердиєвим. Ребров - розумний, думаючий хлопець. Під час футбольної кар'єри він отримував потрібну для себе інформацію і складав всі цеглинки воєдино. В якості тренера Сергій двічі ставав чемпіоном України, тричі виграв золоті медалі з Ференцварошем в чемпіонаті Угорщини, вивів цю команду в груповий етап Ліги чемпіонів.

А між цим він дуже здорово працював в Саудівській Аравії. Це говорить багато про що. Не ображаючи нікого, в даній ситуації, у немає конкурентів. Не потрібно придумувати велосипед, сьогодні є тільки одна кандидатура на пост головного тренера збірної України... При цьому ще потрібно умовити цього тренера очолити національну команду, і не нав'язувати йому помічників, оскільки можна отримати відмову. Іншого такого моменту може не бути. Через певний час Ребров очолить Тоттенхем, і потім послугами цього фахівця скористатися буде проблематично.

Іван Зінченко Джерело: zbirna.com
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 09 травня 2024, 04:17 1

Голкіпер Баварії прокоментував поразку від Реалу у півфіналі Ліги чемпіонів

Коментарі