Бразилія – Іспанія – 2:1. Текстова трансляція матчу

Стенограма фіналу футбольного турніру Олімпіади-2020

У суботу, 7 серпня, відбудеться фінал футбольного турніру ХХХІІ літніх Олімпійських ігор, в якому гратимуть збірні Бразилії та Іспанії. Гра відбудеться в Йокогамі (Японія) на місцевому «Міжнародному стадіоні», початок - о 14:30 за київським часом.

Іспанці, в складі яких виступає досить велика частина учасників Євро-2020, до фіналу йшли нерівно - вихід з групи за рахунок мінімальної перемоги над австралійцями, тоді розгром Кот д'Івуару (5:2) в чвертьфіналі і перемога тільки в додатковий час над господарями турніру (1:0) в півфіналі. Бразильці теж не феєрили, але свої очки і перемоги брали впевнено (за винятком, мабуть, півфіналу, в якому збірна Мексики була пройдена тільки в серії пенальті). Зокрема, солідно виглядає перемога над збірною Німеччини у групі. Такий склад фіналу, в принципі, прогнозувався, але, як можна побачити по результатах команд, все могло скластися по-іншому. Цікаво буде глянути, чи виправданою буде участь в Олімпіаді ряду гравців національної збірної Іспанії. А, може, Дані Алвес буде проти і здобуде свій черговий трофей у кар'єрі? Подивимось.

Sport.ua проведе текстову трансляцію матчу Бразилія - Іспанія. За перебігом поєдинку можна слідкувати за цим посиланням.

Сергій Рип'юк Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 02 травня 2024, 06:40 59

Вже відомі всі 5 клубів: Байєр, Баварія, Штутгарт, РБ Лейпциг, Боруссія Д

Коментарі