Олексій ПЕЧЕРОВ: «Останні чотири роки Лень гідний більших контрактів»

Колишній гравець НБА висловився про перспективи українця

28-річний український центровий Олексій Лень незабаром перебереться в «Сакраменто». Баскетболіст підпише дворічний контракт.

Своїми думками про це поділився колишній гравець НБА Олексій Печеров.

«Гадаю, це дуже хороший варіант для Олексія. Він добре проявив себе у «Сакраменто». Рік тому, мені подобалося, як тренер робив на нього ставку. У цьому клубі в Леня була хороша роль та достатня кількість ігрового часу. Наступний рік, думаю, він буде у ротації. Гратиме хвилин 15-20. Для гравця дуже важливо мати ігрові хвилини та бути у ротації, щоб елементарно отримувати задоволення від баскетболу.

У «Вашингтоні», в принципі, він провів непоганий сезон, часто з'являвся у старті. Команда вийшла до плей-оф, це хороший результат. Проте, у «Сакраменто» він вже був, для нього ця команда знайома. Зважаючи на це, гадаю, що йому буде легше влитися у колектив. Будемо сподіватися, що Олексій проведе гарний сезон.

«Після сезону у «Сакраменто», він теж вартував більших грошей. Проте, «Торонто» підписав його на менші. Я думаю, що останні чотири роки, він гідний більшого контракту, ніж підписує. Втім, Олексій достатньо молодий гравець. Переконаний, його великі угоди ще попереду», - сказав Печеров.

Максим Гаптар Джерело: Федерація баскетболу України
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Теніс | 04 травня 2024, 13:44 8

Дар'я стала переможницею змагань у Лопоті