ОФІЦІЙНО. Нового контракту не буде. Мессі залишає Барселону

Клуб не зміг домовитися з легендою

Лідер «Барселони» Ліонель Мессі не підписуватиме новий контракт з клубом, як і повідомлялося раніше. Про це повідомив офіційний сайт «синьо-гранатових».

«Не дивлячись на те, що клуб і Лео Мессі досягли угоди і мали намір сьогодні підписати новий контракт, через економічні та структурні перешкоди, пов'язані з нормами Ла Ліги, офіційно оформити документ неможливо.

У зв'язку з цією ситуацією Ліонель Мессі більше не буде представляти «Барселону». Сторони зазнають глибоке співчуття у зв'язку з тим, що бажання клубу і гравця виконати не вдасться. «Барса» від щирого серця дякує гравцю за внесок в розвиток клубу і бажає йому всього найкращого в особистому та професійному житті», - сказано в заяві клубу.

Контракт Мессі з «Барселоною» закінчився після завершення попереднього сезону. Всього аргентинський форвард зіграв за каталонців 778 матчів, забив 672 голи і віддав 305 асистів.

Ліонель 10 разів виграв з «Барсою» Ла Лігу, сім разів Кубок і 8 разів Суперкубок Іспанії, чотири рази перемагав в Лізі чемпіонів, по три рази був переможцем Суперкубку УЄФА і Клубного чемпіонату світу.

Володимир Клепач Джерело: ФК Барселона
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 27 квітня 2024, 03:03 0

Поєдинок 26-го туру УПЛ відбудеться 27 квітня о 13:00 за Києвом у Дніпрі

Коментарі