Леонід КУЧУК: «Поразки боляче вдарили по гравцях Руху. Будемо вибиратися»

Наставник прокоментував своє повернення в команду

Наставник Леонід Кучук повернувся в «Рух», де замінив тренера Івана Федика після невдалого старту нового сезону УПЛ.

«Зараз найперше я повинен зрозуміти, в якому психологічному стані команда. Дві поразки на старті сезону боляче вдарили по хлопцях. Сьогодні мені вдалося потрапити на тренування, і я це помітив. У гравців - психологічна невпевненість. З цього стану потрібно якнайшвидше вибиратися. Зрозуміло, футбол - це як перемоги, так і поразки. За себе потрібно боротися. Це найголовніше. Людина живе, аби постійно боротися за своє існування. Команда - це живий організм».

«В команді залишився весь тренерський штаб, який прекрасно знає, як велася підготовка команди. Фактично жодних змін не буде. Зараз потрібно все проаналізувати: і підготовку команди, і якість футболістів, щоб рухатись далі. Часу в мене небагато, але нічого не поробиш. Маємо те, що маємо. Я ще буду мати зустріч з Іваном Федиком. Тоді і зрозуміємо, чи буде він працювати в моєму тренерському штабі».

«Мені допоможе той факт, що я знайомий з багатьма футболістами. Важче, коли ти нікого не знаєш. Зрештою, з того часу, коли я був головним тренером «Руху», в команді з'явилося багато нових гравців. Потрібно знайти спільну мову з командою. Часу мало. Це потрібно робити швидко», - сказав Кучук.

Іван Зінченко Джерело: ФК Рух Львів
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 30 квітня 2024, 17:20 10

Справжня класика європейського клубного футболу

Коментарі