Анонс Олімпіади на 5 серпня. Коли і в яких видах виступлять українці?

У 13-й день Олімпійських ігор буде розіграно 27 комплектів нагород

Sport.ua в спецпроекті «Україна на Олімпіаді в Токіо» cпільно з FAVBET анонсує 13-й день змагань в Японії.

5 серпня у 13-й день Олімпійських ігор 2020 у Токіо буде розіграно 27 комплектів медалей.

Найцікавіша подія дня для українських уболівальників - це півфінальний бій Олександра Хижняка. Він вийде на ринг о 09:00 за Києвом. Суперником буде Еумір Марсьяль, який виступає за Філіппіни. Переможець бою отримає право на участь у фінальному поєдинку, а той, хто програє, залишиться із бронзою ОІ в Токіо.

У веслуванні на байдарках і каное пройдуть півфінальні, а потім фінальні заїзди. Приємний сюрприз можуть піднести каноістка Людмила Лузан або ж байдарочниці Марія Повх і Юлія Юрійчук.

У легкій атлетиці на 03:10 запланована кваліфікація в стрибках у висоту у жінок. У сектор вийдуть три українки: Ярослава Магучіх, Юлія Левченко, Ірина Геращенко. На цю подію основна ставка збірної в останні дні ОІ. Для кваліфікації досить взяти висоту 1.95 м. 12 найкращих спортсменок будуть відібрані до фіналу, який відбудеться 7 серпня.

У спортивній ходьбі на 20 км від України заявлені Іван Лосєв і Едуард Забуженко. Також у фіналі в секторі для стрибків з жердиною виступить Марина Килипко, а жіноча збірна України в естафеті 4х400 м проведе кваліфікаційний забіг.

У велотреку Любов Басова і Олена Старікова виступлять в 1/4 фіналу дисципліни кейрін. Півфінали та фінали відбудуться у цей же день.

У вільній боротьбі з раунду 1/8 фіналу розпочнуть виступи українці Василь Михайлов (до 74 кг) і Олександр Хоцяновський (до 125 кг).

У сучасному п'ятиборстві побореться за медалі Павло Тимощенко, срібний призер Ріо-2016. В першому раунді у п'ятиборців пройдуть змагання з фехтування.

У карате в цей день буде змагатися Анжеліка Терлюга, яка виступає в секції куміте, до 55 кг.

Getty Images/Global Images Ukraine. Анжелика Терлюга (ліворуч)

У 13-й день буде розіграно 27 комплектів медалей:

Українці в 13-й день Олімпійських ігор 2020:

Скільки медалей виграє Україна на Олімпійських іграх в Токіо

Микола Степанюк Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Бокс | 06 травня 2024, 20:36 3

Звання абсолюту буде у переможця 2 тижні – до поєдинку Хргович – Дюбуа

Коментарі