ТКАЧУК: «Рада, що у фіналі ОІ показала найкращий результат у кар'єрі»

Українська спортсменка гідно виступила в Токіо

Українка Вікторія Ткачук показала шостий результат у бігу на 400 метрів з бар'єрами на Олімпійських іграх в Токіо. Спортсменка встановила персональний рекорд. Після фінального забігу Вікторія поділилася емоціями.

«Якщо чесно, в шоці від результатів першої трійки. Ніби був фінал А і фінал Б. Вони бігли окремо, а ми з дівчатами окремо. По дистанції не все склалося, що планувала, допустила кілька ритмічних помилок. Але намагалася наздогнати себе ритмом і в швидкості між бар'єрами. Будемо аналізувати. Рада за те, що саме у фіналі показала свій найкращий результат за кар'єру. Треба працювати і покращувати свій результат.

Не претендувала на центральні доріжки, і по сезону бігала по крайніх доріжках. Це та ж дистанція, ті ж самі метри, бар'єри стоять на тих же місцях. Так, можливо впливає, коли є конкуренція пліч-о-пліч. Але по будь-якій доріжці потрібно бігти. Резерви є, тому потрібно покращувати результат.

Передаю привіт батькам, друзям, знайомим. Дякую за підтримку, ми відчуваємо, за порожніх трибун кожне повідомлення згадується», - сказала Ткачук в ефірі UA-Перший.

Максим Гаптар Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 03 травня 2024, 12:33 3

«Манчестер Юнайтед» націлився на українського воротаря

Коментарі