Він регулярно вживав алкоголь. Клуб з Дніпра відрахував відомого гравця

«Перемога» повідомила про розірвання контракту із Андрієм Слінкіним

Клуб Другої ліги «Перемога» Дніпро повідомив про розірвання контракту із захисником Андрієм Слінкіним через порушення спортивного режиму і регулярного вживання алкогольних напоїв:

У заяві клубу сказано: «Через постійні порушення спортивного режиму та регулярне вживання алкоголю, в результаті чого гравець був у поганій фізичній формі і навіть не з'являвся на тренування, ФК «Перемога» в односторонньому порядку розриває контракт з Андрієм Слінкіним. Бажати цьому «футболістові» вдалої подальшої кар'єри не будемо і не рекомендуємо іншим командам залучати його до свого складу.

І на майбутнє хотіли б попередити всіх тих, хто зараз носить або в майбутньому одягне футболку з емблемою «Перемоги» з Дніпра. Жоден футболіст, незважаючи на всі свої минулі регалії і статусність, не може ставити себе вище клубу. Кожен матч у Другій лізі - це битва, де потрібно викладатися з першої до останньої секунди. ФК «Перемога» платить високі гонорари своїм футболістам, але наш клуб не буде місцем легкої наживи для тих, хто збирається «відбувати номер» на футбольному полі!»

Слінкін відомий за виступами в УПЛ за клуби «Чорноморець» Одеса і «Десна» Чернігів. За кордоном пограв за команди «Сениця» Словаччина, «Зоря» Бєльці, «Дачія» Кишинів і «Вентспілс» Латвія.

Микола Степанюк Джерело: ФК Перемога
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Хокей | 03 травня 2024, 21:47 39

Україна стала найкращою командою Дивізіону 1B

Коментарі