Спартак - Бенфіка. Прогноз на матч Младена Бартуловича

Відомий експерт поділився прогнозом на матч кваліфікації Ліги чемпіонів

Капітан «Інгульця» Младен Бартулович зробив прогноз на перший матч 3-го кваліфікаційного раунду Ліги чемпіонів «Спартак» Москва - «Бенфіка».

«Спартак» новий сезон у Прем'єр-лізі Росії почав з поразки від «Рубіна» (0:1) і перемоги над «Крильями Совєтов» (1:0). У Португалії чемпіонат ще не починався. Для обох команд це буде перша гра в новому сезоні єврокубків.

У рейтингу коефіцієнтів УЄФА «Спартак» йде на 89-му місці, а «Бенфіка» розташувалася на 24-й позиції.

Для «Спартака» «Бенфіка» це дуже сильний суперник. Я вважаю лісабонську команду фаворитом цього протистояння. Хоча «Спартак» вже провів кілька офіційних матчів і може перебувати в кращому тонусі. Але, я вважаю, що «Бенфіка» вже в першій грі забезпечить собі хороший результат і, як мінімум, не програє в Москві. Поставлю на нічийний результат», - сказав Бартулович.

Матч «Спартак» Москва - «Бенфіка» відбудеться 4-го серпня. Початок зустрічі о 20:00.

Младен Бартулович - відомий хорватський футболіст, капітан «Інгульця». Більшу частину кар'єри провів в Україні. Бартулович захищав кольори «Дніпра», «Кривбасу», «Арсеналу» Київ, «Ворскли», «Карпат» і «Волині». Також 34-річний хавбек пограв за хорватський «Хайдук» і польський «Медзь».

Младен Бартулович Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 08 травня 2024, 09:51 1

47-річного українського тренера було комісовано задовго до 2022 року