Суперник для Шахтаря. Жеребкування Q4 Ліги чемпіонів. Дивитися онлайн. LIVE

Процедура відбудеться в швейцарському Ньоні 2 серпня о 13:00 за Києвом

Жеребкування раунду 4-го раунду кваліфікації Q4 (він же раунд плей-оф) Ліги чемпіонів 2021/22 відбудеться 2 серпня о 13:00 за Києвом в Будинку європейського футболу в Ньоні.

У жеребкуванні Q4 візьме участь донецький Шахтар, якому спочатку потрібно пройти у Q3 бельгійський Генк.

Потенційні суперники для Шахтаря в Q4 ЛЧ

Процедура жеребкування Q4 ЛЧ

В результаті жеребкування будуть сформовані 6 пар, переможці яких заповнять вакансії e груповій стадії ЛЧ. Дві команди розпочинають шлях з цієї стадії, ще 10 визначаться за підсумками третього відбіркового раунду.

Будуть проведені два жеребкування: одна для 8 пар, що йдуть по Шляху чемпіонів (включаючи дві команди, які стартують з цієї стадії), інша - для 4 пар, які йдуть по Шляху представників ліг.

Перед жеребкуванням команди кожного шляху поділили на сіяні і несіяних відповідно до клубним рейтингом УЄФА. У жеребкуванні візьмуть участь пари клубів, що беруть участь в матчах третього відбірного раунду 3/4 і 10 серпня. Для жеребкування парам присвоять коефіцієнт найсильнішого клубу.

Для жеребкування будуть підготовлені чаші для сіяних і несіяних команд. З кожної чаші дістануть по одній кулі, помістять в порожню чашу посередині та перемішають. Команда, назву якої дістануть з центральної чаші першою, проведе перший матч вдома.

Матчі Q4 ЛЧ пройдуть 17/18 і 24/25 серпня, початок всіх зустрічей - 22:00 за Києвом. Якщо буде потрібно, за підсумками поєдинку проводиться додатковий час і серія пенальті. Переможці виходять в груповий етап Ліги чемпіонів, де приєднаються до 26 клубів з прямими путівками (жеребкування пройде 26 серпня). Ті, хто програє, виступлять на груповому етапі Ліги Європи (жеребкування - 27 серпня).

Жеребкування Q4 Ліги чемпіонів

17/18 і 24/25 серпня

Шлях чемпіонів

Сіяні

Несіяні

Шлях представників ліг

Сіяні

Несіяні

Микола Степанюк Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 02 травня 2024, 14:36 21

З 2022 року трофей не розігрувався, але чи варто до нього повертатися зараз?

Коментарі