ЯРОСЛАВСЬКИЙ: «Після гри у мене голосу не було, ніжки тряслися»

Керівник харківського «Металіста» розповів про подальші плани

Керівник харківського «Металіста» Олександр Ярославський після матчу проти «Ужгорода» (3:1) розповів про подальші плани:

«Перше - ми будемо підсилювати «Металіст». Був підписаний контракт з Матеусом Пейшото. Через тиждень він буде в Харкові. Нам потрібен був центрфорвард - тепер він у нас є. Сьогодні не грав Маілтон, вирішили його поберегти. Перше завдання - це посилення команди. Повернути вболівальників на стадіон ми можемо тільки грою команди.

Сьогодні після гри «Металіста» у мене голосу не було, ніжки тряслися. Все повертається на круги своя. Природно, будемо «Металіст» посилювати, щоб був сильнішим за зразка 2005-2013 років. Добре, що ми граємо в Першій лізі, зможемо подивитися, які позиції треба буде посилити. І через рік ми вийдемо в УПЛ таким складом, що будь здоров. Це поки напрацювання.

Основне завдання влади зараз - остаточно оформити власність бази, стадіону, будівлі академії. Все це висіло в повітрі, і тепер, я сподіваюся, розпорядженням облдержадміністрації та Кабміну їх передадуть у місто. Тоді вже можна буде повномасштабно переходити до реконструкції».

Микола Степанюк Джерело: Футбол 1/2/3
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 04 травня 2024, 21:35 6

Королівський клуб набрав 87 очок після 34 турів, залишилося провести 4 поєдинки

Коментарі