Контракт закінчився. Стало відомо, коли буде призначений тренер збірної

Журналіст Олександр Денисов повідомив подробиці відходу Шевченка

Футбольний журналіст Олександр Денисов прокоментував заяву Андрія Шевченка про відхід з поста головного тренера збірної України.

«У Андрія Шевченка контракт закінчився вчора, 31 липня. Всі гроші, які йому і його тренерському штабу за договором, були виплачені у повному обсязі. Немає ніяких фінансових або інших причин, що нібито сторони залишилися незадоволеними співпрацею між собою. Шевченко подякував Павелку і всім, хто його підтримував на посту.

Ще до Євро-2020 Шевченко сказав, що йому цікаво попрацювати в клубі. Я розмовляв з Андрієм, він сказав, що поки що не веде переговори з будь-яким клубом, але підтвердив, що хоче спробувати свої сили в клубному футболі.

Коментар президента УАФ Андрія Павелка будуть завтра, 2 серпня. Пост Шевченко був узгоджений з УАФ. Це не спонтанне рішення. Де-юре заява Шевченка означає, що новий контракт він підписувати не буде.

Для збірної України будуть шукати нового головного тренера. 9 серпня має відбутися виконком УАФ, на якому затвердять нового головного тренера збірної».

Микола Степанюк Джерело: Футбол 1/2/3
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Хокей | 01 травня 2024, 14:43 8

Четвертий матч чемпіонату світу з хокею

Коментарі