Лілль - ПСЖ. Прогноз і анонс на матч Суперкубка Франції

Відкриття нового клубного сезону у Франції

Поки Євро-2020 ще свіже в пам'яті, а в Токіо в розпалі літня Олімпіада, у Франції вже стартує новий клубний сезон. За традицією, з матчу за Суперкубок, який пройде в Тель-Авіві: «Лілль» зіграє з ПСЖ.

«Лілль»

У минулому сезоні «Лілль» зумів створити сенсацію і випередив ПСЖ в чемпіонській гонці. Дивовижний стрибок вище голови, і краще за все це ілюструє той факт, що після завоювання чемпіонства клуб покинув головний тренер Крістоф Галтьє. При чому пішов далеко не на підвищення, а в скромну «Ніццу», яка завершила минулий сезон лише дев'ятою.

Є серйозні кадрові втрати у «Лілля» і серед гравців. Вже продані основний голкіпер Майкл Меньян, який, за іронією долі, замінить в «Мілані» новачка ПСЖ Джанлуїджі Доннарумму. Також проданий в «Лестер» ключовий центральний півзахисник Бубакара Сумаре.

Причому, цілком можливо, на цьому літній розпродаж чемпіонського складу не закінчиться. Очевидно, що повторити минулий сезон «Ліллю» буде нереально, і майбутній матч за Суперкубок Франції - швидше за все, єдиний шанс клубу на трофей в майбутньому сезоні.

ПСЖ

Поки «Лілль» продає своїх лідерів, ПСЖ, звичайно ж, посилюється. Парижани підписали в опорну зону Данілу Перрейру з «Порту», ​​а «Інтеру» відвалили більше 70 мільйонів євро (з урахуванням можливих бонусів) за правого захисника/латераля Ашрафа Хакімі, який у свої 22 роки вже по праву вважається одним з найсильніших у світі на своїй позиції.

Відразу трьох зіркових гравців ПСЖ підписав на правах вільних агентів. Крім згаданого вище героя Євро-2020 Джанлуїджі Доннарумми це багаторічний капітан «Реала» Серхіо Рамос і півзахисник «Ліверпуля» Джорджиніо Вейналдум. У розпорядженні Маурісіо Почеттіно і так вже був склад, з яким цілком під силу виграти Лігу чемпіонів, тепер він став ще сильнішим.

Про те, що така команда повинна домінувати на внутрішній французькій арені, навіть говорити не треба - це обов'язкова програма. І підтверджувати свій статус Почеттіно і його підопічним треба вже починаючи з матчу за Суперкубок.

Статистика зустрічей

За свою історію «Лілль» і ПСЖ зустрічалися 82 рази. Перевага на боці парижан - 35 перемог проти 26. 21 матч завершився внічию. Різниця голів - 106-77 на користь ПСЖ. У минулому сезоні команди зустрічалися тричі. У Лізі 1 команди спочатку зіграли внічию 0:0, а у другому колі «Лілль» переміг 1:0. А ось в Кубку Франції ПСЖ розгромив суперників 3:0.

Прогноз на протистояння

ПСЖ по праву вважається фаворитом матчу, і повинен починати сезон з завоювання трофею. Наша ставка - перемога команди Почеттіно в основний час. Коефіцієнт - 1,91.

1 серпня, неділя

«Лілль» - ПСЖ
Тель-Авів. Блумфілд. 21:00
Пряма ТБ-трансляція - відеосервіс MEGOGO
Прогноз Sport.ua - 1:2
Олег Дідух Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Бокс | 29 квітня 2024, 15:45 2

Легендарний боксер розповів, як готується до бою з Джейком Полом