Український батутист: «Нічого не змінилося, всі питання до керівників»

Микола Просторов назвав причини своєї невдачі на Олімпіаді

26-річний українець Микола Просторов посів 12-те місце у змаганнях зі стрибків на батуті на Олімпійських іграх 2020 у Токіо.

Після свого виступу українець дав емоційний коментар.

«Складно сказати, що саме пішло не так. Скоріше за все, зіграли велику роль мої особисті проблеми - із травмами. У мене давно бентежить пошкодження ноги. І от зараз воно вплинуло на виступ. Дуже неприємно.

Дуже важкі для мене змагання, напевно, найважчі [у кар'єрі]. Досі не усвідомлюю, що це Олімпійські ігри. Але підсвідомо це розумію та відчуваю сильний тиск, відповідальність, особисту мотивацію - хочеться показати якомога кращий результат. Дуже прикро.

Нічого не змінилось. Напевно, ця тема залишається найболючішою в нашому виді спорту. Щодо всіх запитань необхідно звертатись до керівників нашого виду спорту - до головного та провідного тренерів збірної, до інших осіб, які цим займаються. Авжеж, у нашій державі [ці проблеми] штовхають від одного до іншого. Перші кажуть: «Я цим не займаюсь». Другі кажуть: «Я цим не займаюсь». Треті кажуть: «Показуйте результат - усе у вас буде». Однак, на жаль, стрибки на батуті - це не той вид спорту, що можна умовно на підлозі боротись, тягати гантелі. Це так не спрацює», - сказав Просторов.

Максим Гаптар Джерело: Суспільне Спорт
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 04 жовтня 2024, 22:32 4

Анастасія Кліпаченко стала головою Комітету розвитку жіночого футболу УАФ

Коментарі