Анонс Олімпіади на 30 липня. Коли і в яких видах виступлять українці?

У 7-й день Олімпійських ігор буде розіграний 21 комплект нагород

Sport.ua в спецпроекті «Україна на Олімпіаді в Токіо» cпільно з FAVBET анонсує 7-й день змагань в Японії.

30 липня в 7-й день Олімпійських ігор 2020 у Токіо буде розіграний 21 комплект медалей.

У фехтуванні буде розіграно першість у командному турнірі шпажистів. За команду України виступають Ігор Рейзлін (бронзовий призер в індивідуальному турнірі), Богдан Нікішин, Роман Свічкар і Анатолій Герей. Українська збірна розпочне виступ з чвертьфіналу, суперником в якому буде команда Китаю.

У дзюдо будуть розіграні медалі у важковаговиків. Від України заявлені бронзовий призер ЧС-2015 і ЧС-2021 Яків Хаммо і бронзовий призер ЧЄ-2018 і ЧЄ-2020 Єлизавета Каланіна.

Бронзова медалістка ОІ-2020 Олена Костевич проведе 2-й день кваліфікації в стрільбі з пістолета з 25 метрів. Після першого раунду вона йде на 6-му місці. 8 найкращих потраплять до фіналу, який розпочнеться о 08:00.

У боксі Анна Лисенко проведе чвертьфінальний бій, переможець якого забезпечить собі, як мінімум, бронзову медаль. Але у неї сильна суперниця - Бусеназ Сурменелі з Туреччини, чинна чемпіонка світу.

У плаванні Михайло Романчук (бронзовий призер ОІ-2020 на 800 м в/c) і Сергій Фролов проведуть кваліфікаційні запливи на дистанції в 1500 м вільним стилем. Владислав Бухов стартує на 50 м в/с. У стрибках у воду Анна Письменська та Вікторія Кесар спробують пробитися до півфіналу на 3-метровому трампліні.

Нарешті, починаються змагання з легкої атлетики. Кваліфікацію будуть проходити Андрій Проценко (стрибки у висоту), Ольга Саладуха (потрійний стрибок), Ольга Голодна (штовхання ядра), Микита Нестеренко (метання диска) і українська мікст-естафета 4х400 м.

Getty Images/Global Images Ukraine. Яків Хаммо (праворуч)

У 7-й день буде розіграно 21 комплект медалей:

Українці в 7-й день Олімпійських ігор 2020

Розклад телетрансляцій на каналі UA: Перший

Скільки медалей виграє Україна на Олімпійських іграх в Токіо

Микола Степанюк Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 27 квітня 2024, 00:59 9

Український воротар залишився у запасі в останньому матчі

Коментарі