Олексій ГУНБІН: «Мені фортуна, можливо, посміхнеться в Парижі»

Український лучник - про виступ у Токіо

Український лучник Олексій Гунбін розповів про дебют на Олімпіаді, погоду в Токіо та пораду від олімпійського призера.

«Я відпрацював добре, але ось ця четверта серія, коли в мене пішли вісім, сім вище... Я не знаю, чому це відбулося. Після вісімки я зробив поправку й влучив у сімку ще вище. Можливо, вітер, можливо, занадто активно стріляв - не знаю.

Свого суперника я знав. Ми з ним зустрічалися 2016 року в Стамбулі на турнірі Conquest Cup у фіналі. Я тоді переміг. Сьогодні він рахунок зрівняв. Проти кого стріляти, неважливо. Вчора був приклад: німець вибив першого корейця й пройшов далі.

Тут головне побороти себе. Якщо з собою впораєшся, тоді буде краще. Я з собою впорався, але трохи не вистачило чогось.

Моя перша Олімпіада минула на диво спокійно. В мене було мінімум хвилювань, на відміну від інших змагань. Я справлявся з емоціями. Для мене Олімпіада була хорошою. Діма Грачов сказав: розслабся й отримуй задоволення.

Тут, у Токіо, складні погодні умови. Щодо вітру, прапорці показують в один бік, вітер віє в інший. В один момент прапорці показують узагалі в різні сторони. Куди стріляти, як стріляти - незрозуміло. Працюй упевнено, і має вийти. В мене трохи не вийшло, не пощастило. Тут, коли такі умови, більше вирішує фортуна. Сьогодні фортуна була на боці [суперника]. Мені фортуна, можливо, усміхнеться в Парижі», - сказав Гунбін.

Володимир Клепач Джерело: Суспільне Спорт
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Теніс | 02 травня 2024, 18:31 0

Еліна насолоджується приємними моментами, коли всі можуть зібратися разом

Коментарі