Мер Одеси взяв під контроль ситуацію зі стадіоном Чорноморець

У Південній Пальмірі поки не зрозуміло, коли великий футбол повернеться на домашню арену «моряків»

Доля «Чорноморця» не залишає байдужими його уболівальників. Вони мають намір звернутися з листом до можновладців, щоб врятувати спортивний символ міста від сповзання в прірву і можливого зникнення з футбольної карти країни.

Залишившись без свого стадіону, власником якого ще в минулому році стала американська компанія Allrise Capital, «Чорноморець» змушений був перенести перший домашній матч сезону-2021/22 з «Дніпром-1» на поле суперника.

А тим часом на арені проводяться концерти, після яких про придатність газону до проведення матчів говорити не доводиться. Цей факт не залишився без уваги міської влади.

На засіданні міськради мер Одеси Геннадій Труханов висловив стурбованість з приводу ситуації зі стадіоном і командою.

«Чорноморець» був стадіоном, який належав нашій команді й яким пишалася вся Одеса. Я сподіваюся, що ми будемо ще пишатися командою. А ось те, що сьогодні відбувається на стадіоні, ми всі бачимо. Його купила сумлінна компанія, проте в планах розвитку спорту «Чорноморця» у них немає. На жаль, стадіон сьогодні розвивається як великий концертний майданчик.

Організовано два концерти - Монатика і Коржа. Що стосується першого з них, то за нашими даними, комунальні служби вивезли три 20-тонних КамАЗа сміття після нього. Хтось відпочивав, веселився, комунальники прибирали, а хтось заробляв на цьому. Тепер ось був концерт Коржа з ​​45 тисячами присутніх. І знову наші комунальники все це вивозять. Ви можете уявити, що після такої кількості людей залишається. Тому я прошу організувати зустріч з виконавчою дирекцією стадіону «Чорноморець» і з'ясувати наші відносини», - сказав Труханов.

До слова, в першому турі УПЛ «Десна» впевнено виграла у «Чорноморця» (3:0). У наступному турі одесити гратимуть з «Дніпром-1».

Денис Шаховець Джерело: Metaratings
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 02 травня 2024, 15:23 0

В'ячеслав Фрідман назвав одразу ряд причин

Коментарі