Німеччина – Кот-д'Івуар. Прогноз на матч Младена Бартуловича

Капітан «Інгульця» зробив прогноз на матч 3-го туру футбольного турніру ОІ

Капітан «Інгульця» Младен Бартулович зробив прогноз на матч 3-го туру групового раунду футбольного турніру на Олімпіаді Німеччина - Кот-д'Івуар:

«У перших двох турах Німеччина програла Бразилії (2:4), а також перемогла Саудівську Аравію (3:2). У свою чергу, Кот-д'Івуар також виявився сильнішим за Саудівську Аравію (2:1) і розписав мирову з Бразилією (0:0).

На цей момент в групі D з 4 очками лідирують бразильці, аравійці з нулем балів йдуть на четвертій позиції. Кот-д'Івуар з 4 очками йде другим, що дозволяє йому вийти з квартету в плей-оф. Німеччина з 3 балами знаходиться на третій позиції, і її влаштує тільки перемога.

Раніше в своїй історії суперники зустрічалися лише раз у 2009 році в рамках товариського матчу, і тоді поєдинок в Гельзенкірхені завершився внічию 2:2.

Це буде гра за вихід з групи. Я думаю, що Кот-д'Івуар доб'ється для цього потрібного результату. Мені здається, івуарійці зіграють як мінімуму нічийку з німцями і пройдуть далі. Поставлю на нічийний результат в цій грі», - сказав Бартулович.

Матч Німеччина - Кот-д'Івуар відбудеться 28 липня. Початок зустрічі - о 11:00.

Младен Бартулович Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 02 травня 2024, 06:40 27

Вже відомі всі 5 клубів: Байєр, Баварія, Штутгарт, РБ Лейпциг, Боруссія Д