Анонс Олімпіади на 26 липня. Коли і в яких видах виступлять українці?

У третій день Олімпійських ігор буде розіграний 21 комплект нагород

Sport.ua в спецпроекті «Україна на Олімпіаді в Токіо» cпільно з FAVBET анонсує третій день змагань в Японії.

26 липня в 3-й день Олімпійських ігор 2020 у Токіо буде розіграний 21 комплект медалей. Щоб простежити за головною спортивною подією року, українським вболівальникам через різницю в часі доводиться вставати дуже рано.

У цей день вийде на поміст українська шаблістка Ольга Харлан, з якою пов'язані головні медальні шанси України на понеділок, 26 липня. У Харлан вже є 4 медалі Олімпіад, але поки немає золотої нагороди в особистому турнірі. Ольга має перший номер посіву. Відзначимо, що збірна України в командному турнірі шаблісток брати участь не буде, оскільки не пройшла кваліфікацію.

У спортивній гімнастиці пройде фінал командного багатоборства. У топ-8 є й українська збірна. Ігор Радівілов, Петро Пахнюк, Ілля Ковтун та Євген Юденков насилу відібрались до фіналу з 8-м результатом.

Також варто звернути увагу на стрибки у воду. Дует Олексій Середа / Олег Сербін змагатиметься у синхронних стрибках з 10-метрової вишки.

У важкій атлетиці чекаємо виступу українки Каміли Конотоп у ваговій категорії до 55 кг.

У стендовій стрільби пройде 2-й день кваліфікації. Ірина Маловічко йде 11-ю, а завдання для потрапляння в фінал - потрапити до топ-6.

У плаванні проведуть пройдуть попередні запливи на дистанції 200 м батерфляєм. Від України представлені Ігор Трояновський та Денис Кесіль.

Тенісистки проведуть матчі другого кола. Сестри Кіченок зіграють матч 1/8 фіналу парного розряду проти Сари Еррані та Жасмін Паоліні з Італії. Еліна Світоліна проведе поєдинок другого кола одиночного розряду проти Айли Томлянович з Австралії.

У настільному тенісі матч другого кола зіграє Коу Лей, а у бадмінтоні в груповому раунді виступає Марія Улітіна.

У третій день буде розіграний 21 комплект медалей:

Українці в третій день Олімпійських ігор 2020

Розклад телетрансляцій на каналі UA: Перший

Скільки медалей виграє Україна на Олімпійських іграх в Токіо

Микола Степанюк Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 28 квітня 2024, 03:00 2

Головний тренер «Чорноморця» підсумував гру з «Минаєм»

Коментарі