Шериф – Алашкерт. Прогноз і анонс на матч Ліги чемпіонів

Команда Юрія Вернидуба близька до виходу в третій раунд кваліфікації

У середу, 28 липня, в Тирасполі на стадіоні «Малая арена» відбудеться матч-відповідь другого кваліфікаційного раунду Ліги чемпіонів, в якому зіграють молдавський «Шериф» і вірменський «Алашкерт». Стартовий свисток пролунає о 20:00 за Києвом.

«Шериф»

Вигравши першу зустріч з рахунком 1:0, команда українського фахівця Юрія Вернидуба зробила вагому заявку на вихід до третього раунду кваліфікації. А там і за груповий раунд можна спробувати зачепитися, особливо якщо пощастить із жеребом.

Чемпіон Молдови показує дуже непоганий футбол як в нападі, так і в захисті, чому доказ - жодного пропущеного м'яча і відразу шість голів у ворота суперників у трьох поєдинках нинішнього єврокубкового сезону. У першому раунді кваліфікації двічі була обіграла албанська Теута (4:0, 1:0).

У складі «Шерифа» виступає хавбек збірної Люксембургу Себастьєн Тілль, який є старшим братом Олів'є Тілля, що виступає за полтавську «Ворсклу». Так що за командою з Тирасполя цікаво стежити. Ще один цікавий факт - у першому матчі з «Алашкертом» не грав жоден молдаванин, крім натуралізованого бразильця Луваннора Енріке.

«Алашкерт»

Чотириразовий чемпіон Вірменії в останні роки є завсідником єврокубків, однак пройти бар'єр кваліфікації йому поки не вдавалося.

Ось і в нинішньому розіграші зробити це буде вкрай складно, особливо після поразки 0:1 в першому матчі. Букмекери вважають, що «Алашкерт» зазнає ще однієї поразки, і цей сценарій здається цілком реальним.

Прогноз на протистояння

Ми вважаємо, що «Шериф» в даному матчі здобуде перемогу. Нашою ставкою буде позиція - П1 з коефіцієнтом 1.44 по лінії Parimatch.

Орієнтовні склади

«Шериф»: Атанасіадіс - Крістіано, Арболеда, Дуланто, Джулієн, Траоре, Кіабу, Аддо, Тілль, Луваннор, Кастанеда.

«Алашкерт»: Юрченко - Тіаго Камета, Восканян, Кадіо, Больєвіч, Григорян, Давидян, Хурцидзе, Овсепян, Джеймс, Ембало.

28 липня, середа

«Шериф» - «Алашкерт» (Перший матч 1:0)
Тирасполь. Стадіон «Республіканський». 20:00
ТБ-трансляція на медіасервісі MEGOGO
Прогноз Sport.ua - 2:1
Денис Шаховець Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 05 травня 2024, 22:52 0

Портал Fourfourtwo випустив цікавий рейтинг