Анонс Олімпіади на 25 липня. Коли і в яких видах виступлять українці?

У другий день Олімпійських ігор буде розіграно 18 комплектів нагород

Sport.ua в спецпроекті «Україна на Олімпіаді в Токіо» cпільно з FAVBET анонсує другий день змагань в Японії.

25 липня в другий день Олімпійських ігор 2020 у Токіо будуть розіграні 18 комплектів медалей. Через різницю в часі з Японією українським вболівальникам доведеться спостерігати за головною спортивною подією року в ранній час доби.

У кульовій стрільбі будуть розіграні медалі у жінок у стрільбі з пістолета з 10 метрів. Від України буде виступати Олена Костевич, яка виграла в цій дисципліні золото ОІ-2004 та бронзу ОІ-2012. Кваліфікація призначена на 03:00 за Києвом, фінальний раунд розпочнеться о 05:15.

У чоловіків в стрільбі з гвинтівки з 10 м теж пройдуть кваліфікація та фінал. Від України виступлять Сергій Куліш, срібний призер Ріо 2016, та Олег Царьков. Кваліфікація стартує о 07:00, фінальний раунд намічений на 9:30.

У велоспорті на шосе пройде групова гонка у жінок. Від України заявлена ​​Валерія Кононенко.

У дзюдо у чоловіків в категорії 66 кг під українським прапором виступить Георгій Зантарая.

У фехтуванні пройде індивідуальний турнір шпажистів. Від України беруть участь: Богдан Нікішин, Ігор Рейзлін, Роман Свічкар. Близько 06:00 за Києвом розпочнеться раунд 1/16 фіналу.

У стрільбі з лука пройде командний турнір у жінок. Збірну України представляють Вероніка Марченко, Лідія Січенікова та Анастасія Павлова. Українки подолали кваліфікацію з 11-м результатом і тепер в 1/8 фіналу зустрінуться з росіянками, а точніше - командою ОКР. Не пропустіть о 04:40.

Матчі першого кола проведуть тенісистки Еліна Світоліна та сестри Людмила і Надія Кіченок. Крім того, боксер Ярослав Харциз вийде на бій проти Давида Чалабаєва (Азербайджан).

У спортивній гімнастиці кваліфікацію буде проходити українка Діана Варінська. У гребному слаломі вступить у боротьбу Вікторія Ус.

У другий день буде розіграно 18 комплектів медалей:

Українці у другий день Олімпійських ігор 2020

Розклад телетрансляцій на каналі UA: Перший

Скільки медалей виграє Україна на Олімпійських іграх в Токіо

Микола Степанюк Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 03 травня 2024, 18:04 1

«Атлетіко» та «Челсі» – одні з фаворитів на трансфер нападника

Коментарі