Анонс Олімпіади на 24 липня. Коли та в яких видах виступлять українці?

У перший день Олімпійських ігор буде розіграно 11 комплектів нагород

Sport.ua в спецпроекті «Україна на Олімпіаді в Токіо» cпільно з FAVBET анонсує перший день змагань в Японії.

24 липня в перший день Олімпійських ігор 2020 в Токіо будуть розіграні 11 комплектів медалей. Через різницю в часі з Японією українським уболівальників доведеться спостерігати за головною спортивною подією року в ранній час доби.

Найбільші медальні шанси в перший день в української збірної покладаються на Дар'ю Білодід в категорії до 48 кг. Також в категорії до 60 кг у чоловіків виступить Артем Лесюк. Попередній раунд у дзюдо розпочнеться о 05.00 за Києвом. Першою суперницею Білодід буде переможець сутички Ширін Букле (Франція) - Міліца Ніколіч (Сербія). Фінальні сутички призначені на 11:00.

О 05:00 розпочнеться шосейна велогонка у чоловіків. Від України заявлений Анатолій Будяк.

У фехтуванні в перший день розіграють медалі шпажистки. Україна тут представляє Олена Кривицька, яка зайняла 3-тє місце на чемпіонатах світу 2017 і 2019. У бою 1/16 фіналу о 04:55 першою суперницею українки буде польська шпажистка Рената Кнапік-Міазга.

У кульовій стрільбі будуть розіграні медалі в дисципліні з пістолета з 10 метрів. Від України будуть виступати досвідчені спортсмени Олег Омельчук і Павло Коростильов. Кваліфікація призначена на 07:00 за Києвом, фінальний раунд почнеться о 09:30.

У перший день Олімпійських ігор в кваліфікації виступить чоловіча збірна зі спортивної гімнастики (Ігор Радівілов, Петро Пахнюк, Ілля Ковтун, Євген Юденков). Буде представлена ​​Україна в попередніх заїздах з академічного веслування та у першому раунді в настільному тенісі.

Боксер Микола Буценко о 06:50 проведе перший бій проти Жана Карлоса Кайседо з Еквадору.

У тенісі Еліна Світоліна і Даяна Ястремська в парі вийдуть на корт проти французького дуету Еліза Корне / Фіона Ферро. Крім того, в одиночці Даяна Ястремська буде змагатися з Лейлою Фернандес (Канада).

У перший день буде розіграно 11 комплектів медалей:

Українці в перший день Олімпійських ігор 2020

Розклад телетрансляцій на каналі UA: Перший

Скільки медалей виграє Україна на Олімпійських іграх в Токіо

Микола Степанюк Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Хокей | 26 квітня 2024, 12:51 5

Команда Дмитра Христича спробує вийти до Дивізіону 1A

Коментарі