Новий кліп не оцінили. УАФ відкрила дисциплінарну справу на Алієва

Екс-гравець в нецензурній формі звернувся до Лучано Лучі та Франческо Баранки

УАФ відкрила дисциплінарне провадження щодо колишнього гравця «Динамо» Олександра Алієва після виходу його нового кліпу на YouTube-каналі «Кент».

У своєму кліпі екс-гравець у нецензурній формі звернувся до глави комітету арбітрів УАФ Лучано Лучі та голові комітету етики та чесної гри УАФ Франческо Баранки.

У заяві УАФ сказано:

«Позиція Української асоціації футболу стосовно неприпустимих висловлювань з боку екс-футболіста на адресу представників УАФ.

Сьогодні в засобах масової інформації було розповсюджено відео за участі екс-футболіста, який має чинну тренерську ліцензію УАФ, Олександра Алієва. Відео у ЗМІ з'явилося буквально за кілька хвилин після публікації на YouTube-каналі згаданої особи, а темпи його поширення та окремі джерела, які висвітлювали «подію», на наше переконання, засвідчують штучний шлях влаштованої провокації.

Відео містить образи на адресу представників УАФ, погрози й спрямоване на дискредитацію низки осіб.

Компетентними органами УАФ у рамках відкритого дисциплінарного провадження буде дано оцінку діям суб'єкта футболу, що містять ознаки дискримінації за національною ознакою і шкодять репутації футболу.

УАФ рішуче засуджує будь-які дискримінаційні дії суб'єктів футболу та вчергове засвідчує свою відданість принципам UEFA Respect».

Відеокліп Олександра Алієва

Микола Степанюк Джерело: Українська асоціація футболу (УАФ)
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 30 квітня 2024, 10:06 5

Бельгійський воротар Тібо Куртуа повернувся після травми

Коментарі