Пітер Ф'ЮРІ: «По Усику дуже складно влучити, бій не буде легким для Джошуа»

Відомий тренер Пітер Ф'юрі висловився про майбутній поєдинок

Відомий британський тренер Пітер Ф'юрі поділився очікуваннями від чемпіонського бою між Олександром Усиком і Ентоні Джошуа, який відбудеться 25 вересня.

«Я думаю, що це хороший бій. Це протистояння технічного боксера проти великого і чемпіона світу з ударом. Буде цікаво подивитися цей бій. Цей поєдинок не буде легким. Потрібно віддати невелику перевагу Джошуа, тому що він більший, у нього є міць. Але однієї потужності недостатньо, адже ти повинен ще донести удар.

Усик не простак, це точно. Мені здається, що бій буде дуже близьким, але я злегка схиляюся в бік Джошуа. Однозначно досвід Джошуа не стане проблемою для Усика, тому що у нього більше досвіду. Він був таким же гарним любителем, як і Ентоні, абсолютним чемпіоном світу в першій важкій вазі, провів кілька боїв в хевівейті, так що це буде найкраща версія Усика.

Його команда буде впевнена, що вони можуть здобути перемогу. Він не виявиться просто черговим опонентом. Усик буде сповнений впевненості в тому, що йому під силу перемогти. Якщо ви подивіться на статистику, за нього дуже складно потрапити. Він добре вивчає бокс, так що всі ці бої важкі. Поєдинок може скластися в будь-який бік», - сказав Ф'юрі.

Максим Гаптар Джерело: Fightnews
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Хокей | 03 травня 2024, 21:47 26

Україна стала найкращою командою Дивізіону 1B

Коментарі