Директор стадіону: «Металіст 1925 погрожував знятися через орендну ціну»

Олександр Рогачевський підтвердив, що клуб буде платити лише 30 тисяч грн

У наступному сезоні обидва харківських клуби - «Металіст» і «Металіст 1925» - будуть платити різну вартість оренди ОСК «Металіст». Для перших це буде 300 тисяч грн за матч, а для других - 30 тисяч, в 10 разів менше.

Комерційний директор ОСК «Металіст» Олександр Рогачевський підтвердив, що інформація відповідає дійсності:

«Так це правда. У наступному сезоні «Металіст» і «Металіст 1925» відповідно будуть платити саме 300 тисяч і 30 тисяч гривень за матч. До обох клубів ми звернулися з узгодженням ціни на новий сезон в 300 тисяч гривень. «Металіст» погодився, а «Металіст 1925» - ні. Були переговори, певний тиск. У «Металісті 1925» сказали, що не зможуть платити стільки і навіть знімуться з чемпіонату. У підсумку ми підписали угоду на тих умовах, на яких хотіли вони».

Олександр погодився, що комерційної вигоди для стадіону в такому випадку немає. Але все ж керівництво ОСК пішло клубу назустріч:

«Ми погодилися. Щоб не робити якийсь прецедент, щоб команда не знімалася. Але така сума в 30 тисяч - це те саме, що платити нуль. Це нічого не покриває. Це аматорський клуб може так грати - з одною трибуною, без залучення персоналу, без задіяння турнікетних систем та табло, рекламних доріжок. За 30 тисяч це нереально».

Металіст заплатить за оренду стадіону в 10 разів більше, ніж Металіст 1925

Микола Степанюк Джерело: Трибуна
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Теніс | 03 травня 2024, 01:01 1

Аріна Соболенко у трьох сетах здолала Єлену Рибакіну на змаганнях WTA 1000 в Іспанії

Коментарі