Іван ГЕЦКО: «Бельгійські клуби – зручні для Шахтаря»

Спеціаліст – про протистояння «гірників» з «Генком» у кваліфікації Ліги чемпіонів

Суперником «Шахтаря» в третьому кваліфікаційному раунді Ліги чемпіонів буде бельгійський «Генк». Поєдинки пройдуть в серпні.

Екс-нападник національної збірної України Іван Гецко поділився своїми очікуваннями від цього протистояння.

«Я не буду оригінальним, на мій погляд, «Шахтар» - фаворит у цій парі. Хоча не можна забувати, що у «Генка» дуже настирливі нападники, які можуть ускладнити життя обороні «гірників». І все ж, клас «Шахтаря» вище, тим більше, що донеччани цього разу ударно попрацювали на трансферному ринку, витративши на придбання декількох легіонерів, колосальну за українськими мірками суму. Їх і купували, перш за все, для успішних виступів на міжнародній арені.

До речі, бельгійські клуби - зручні для «Шахтаря», пригадується в останньому протистоянні «гірники» двічі легко здолали «Гент». І хоча «Генк» - більш майстровитий за команду нашого Романа Яремчука, все ж, впевнений, що донеччани подолають цей рубіж.

Нового тренера «Шахтаря» Роберто Де Дзербі вважають чи не найперспективнішим тренером в Італії, хоча в його активі немає гучних перемог. Сподіваюся, що поява біля керма «Шахтаря» допоможе Роберто ліквідувати цю прогалину», - сказав Гецко.

Денис Шаховець Джерело: Metaratings
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Бокс | 22 травня 2024, 13:56 7

Український боксер, перемігши Тайсона Ф'юрі, став абсолютним чемпіоном світу у хевівейті

Коментарі