Іслам Махачев – Тіагу Мойзес. Прогноз і анонс на бій

Головний поєдинок турніру UFC on ESPN 26

Поєдинок двох легковаговиків, що прагнуть до вершин, стане головним на майбутньому турнірі UFC, який відбудеться найближчої неділі на «UFC Apex», що в Лас-Вегасі (штат Невада, США). Після перенесення бою Макс Холловей - Яір Родрігес новими хедлайнерами були названі Іслам Махачев і Тіагу Мойзес.

У прямому ефірі поєдинок покаже телеканал Setanta Sports. Орієнтовний початок бою - 07:00 за київським часом.

Якщо Махачев займає 9-е місце в рейтингу UFC легкої ваги, то Тіагу Мойзеса взагалі немає в топ-10, він у цьому списку лише 14-й.

Махачев (19-1) після єдиної поразки в кар'єрі, якої він зазнав у другому бою в UFC, будучи нокаутованим Адріану Мартінсом, виграв кожен з наступних семи боїв. Поки що останнім суперником Махачева став Дрю Добер, якого уродженець Дагестану фінішував задушенням у 3-му раунді на березневому турнірі UFC 259.

Мойзес (15-4) програв два з перших трьох боїв в UFC, але зараз бразильський боєць йде на серії з трьох перемог. З травня минулого року він послідовно переміг Майкла Джонсона сабмішном і Боббі Гріна з Александром Ернандесом одноголосним суддівським рішенням.

Прогноз на бій

Мойзес являє собою найбільшу загрозу в партері, будучи грепплером екстракласу. Але Махачев добре захищається від тейкдаунів, і на землі йому самому є що запропонувати супернику.

А ось що стосується стійки, то Махачев помітно сильніший у цьому компоненті. На ногах друг Хабіба Нурмагомедова сильний як в атаці, так і в захисті. Вважаємо, що за рахунок своїх навичок, технічної «ударки» і витривалості, росіянин впевнено виграє бій. У партері він навряд чи зможе фінішувати Мойзеса, а нокаутом Махачев виграє рідко, незважаючи на наявність солідного разового удару. До того ж, Мойзес жоден із чотирьох боїв не програв достроково.

Перемога Махачева за очками

Кард турніру

Іслам Махачев - Тіаго Мойзес
Міша Тейт - Маріон Рено
Джеремі Стівенс - Матеуш Гамрот
Халид Таха - Сергєй Морозов
Гурам Кутателадзе - Дон Медж
Франциско Фігейреду - Малкольм Гордон
Деніел Родрігес - Абубакар Нурмагомедов
Кемерон Елс - Аарон Філліпс
Біллі Куарантільо - Герберт Бернс

Сергій Лебедєв Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Бокс | 19 травня 2024, 03:43 19

Один із трьох суддів несправедливо віддав перемогу Тайсону Ф'юрі