Екс-динамівець Морозюк зізнався, чому його син ходить в академію Шахтаря

5-річний син Морозюка відвідує секцію донецького клубу

Екс-хавбек «Динамо» Микола Морозюк зізнався, чому його син відвідує тренування в академії «Шахтаря»:

«Це сталося в той період, коли ми практично не спілкувалися з моєю дружиною Іриною. Дізнався про це з коментарів в Instagram. Люди пишуть: «Колишній футболіст Динамо віддав сина в академію Шахтаря». Відкриваю - моя фотографія стоїть. Іра навіть сама не знала, що відвела туди сина. Прямо біля будинку відкрилася академія. Дитині подобається. Він навіть не розуміє, що це академія «Шахтаря», йому 5 з половиною років.

Чому Ірина заступилася за мене перед уболівальниками? Ірина була тільки після пологів, коли коментувала критику вболівальників в мою сторону. У неї не було розуміння, хто її чоловік і так далі. Вона відповідала кожному в коментарях. Це не було сказано конкретно на адресу ультрас. Просто сказала в сторону хейтерів. Вийшла не зовсім приємна ситуація.

Дружини не повинні лізти в тактику. Говорити про тактику. Яка тактика? Жінка і тактика. Якщо вже жінки про тактику говорять. Наприклад, моя дружина розбирається в тактиці не гірше, ніж деякі тренери, з якими я працював. Іноді щодо тактики з нею спілкувався і вона запитувала: Серйозно? І він таке говорить?»

33-річний Микола Морозюк нещодавно залишив турецький клуб «Різеспор».

Микола Степанюк Джерело: Sportarena
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 03 травня 2024, 07:01 3

«Ліверпуль», незважаючи на втрату шансів на титул АПЛ, зумів виконати завдання мінімум

Коментарі