Юрій ВЕРНИДУБ: «Після 4:0 складно достукатися до гравців»

Український наставник «Шерифа» задоволений виходом до другого раунду Ліги чемпіонів

«Шериф» з Тирасполя впевнено обіграв албанську команду «Теута» - 1:0 (перший матч - 4:0) і вийшов до другого раунду кваліфікації Ліги чемпіонів. Наставник молдавської команди Юрій Вернидуб висловився про цю гру.

«Хотілося краще, але коли перша гра закінчилася 4:0, з'явилася потреба заощаджувати сили. Плюс - дуже швидко забили. Хороший м'яч зі стандарту. Награємо давно. А потім з'явилася різниця в п'ять м'ячів. Я це розумів, тому потрібно було контролювати м'яч. Звичайно, потрібно грати. Люди приходять на стадіон, я говорив про це гравцям. Знаєте, тут вже мова про психологію. Було важко достукатися. Пройшли до наступного раунду, будемо готуватися.

Нас чекає наступна гра. Треба економити сили. Той же Луванор і Густаво - лідери нашої команди. Треба було дати зіграти і Раделічу тайм. У нас тижневий цикл тренувальний. Все може статися. Потрібно, щоб він був в обоймі. Повинні про це думати.

Я вдячний кожному з уболівальників, хто прийшов на гру і підтримав команду. Ми без них ніщо, граємо для них. Величезне спасибі і низький уклін кожному, хто сьогодні був на стадіоні», - сказав Вернидуб.

Максим Гаптар Джерело: ФК Шериф Тирасполь
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Теніс | 01 травня 2024, 22:26 2

Єлена Рибакіна виграла у Юлії Путінцевої, Аріна Соболенко обіграла Мірру Андрєєву