Мирон МАРКЕВИЧ: «До гри збірної України є питання»

Спеціаліст підбив підсумки виступу «синьо-жовтих» на Євро-2020

Глава комітету національних збірних команд УАФ Мирон Маркевич підбив підсумки виступу збірної України на Євро-2020. В 1/4 фіналу турніру Україна програла Англії (0:4).

- Як оціните виступ на Євро команди Андрія Шевченка?
- Якщо відштовхуватися чисто від результату, то він позитивний. Збірна України ще ніколи не доходила до чвертьфіналу чемпіонату Європи. Якщо ж говорити про гру, то питання є. Був хороший другий тайм в матчі з Нідерландами. Перша половина гри з Північної Македонією. З Австрією зіграли відверто погано. Реабілітувалися «синьо-жовті» в поєдинку зі Швецією. А ось матч проти англійців не можна занести нашій команді в актив.

- Чому, на ваш погляд, вийшли такі гойдалки в діях збірної України?
- Думаю, через коротку лавку запасних. У нас є футболісти, без яких ми не можемо обійтися, і все залежить від того, в якій вони формі. Андрій Ярмоленко непогано виступив на турнірі, Руслану Маліновському травма таки не дала зіграти на своєму максимумі. Олександр Зінченко провів непростий сезон за «Манчестер Сіті», і десь його не вистачило. Хоча в матчі зі Швецією ми побачили цього виконавця у всій красі. Роман Яремчук, начебто, непогано виглядав, але вважаю, що цей нападник міг зіграти і краще. В обороні у нас є проблеми, особливо в грі на другому поверсі. Багато пропускаємо зі стандартних положень.

Михайло Шаповалов Джерело: zbirna.com
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Бокс | 08 травня 2024, 03:10 0

12 травня в австралійському Перті пройде поєдинок за титули IBF та IBO

Коментарі