ДЕНТІНЬО: «Де Дзербі енергійний. Каштру був спокійнішим»

Бразильський нападник «Шахтаря» вважає, що стиль гри «гірників» змінився із новим тренером

Бразильський форвард «Шахтаря» Дентіньо розповів про інтенсивність тренувань, виконану роботу на зборах і важливість результатів спарингів.

- Наскільки ти задоволений зборами у Австрії?
- Я дуже щасливий. Працювали добре та інтенсивно. Гадаю, цей період дасть багато чого колективу. Вірю, що ми проведемо відмінний сезон і заробимо всі можливі титули, - «Шахтар» цього заслуговує. Отже, збори пройшли чудово!

- Що змінилося з приходом нового тренерського штабу?
- Стиль гри дещо змінився, ми дуже радіємо нововведенням. Заняття проходили досить інтенсивно, підхід теж відрізняється: Луїш Каштру був спокійнішим, а новий наставник енергійніший, багато говорить і підказує. Тренування були високої якості, ми сильні, команда добре готова!

- Протягом 18 днів зборів команда мала лише один вихідний. Яким нині є фізичний і психологічний стан?
- Усе добре. Тренування були сильними та інтенсивними, однак нам подобалось. Утомилися, проте це нормально. Зараз трохи відпочинемо головою і тілом, уже налаштовуючись на сезон, титули та забиті голи. Робитимемо все, аби «Шахтар» виграв те, чого заслуговує.

- У спарингу із «Шальке» перемогти не вдалося. Перемога є важливою або акцент був не на результаті, а на взаємодії команди?
- Мені здається, на зборах це останнє. Важливо, що команда гідно виявила себе на полі й продемонструвала те, чого вимагав тренер. Перемоги мають піти зараз у чемпіонаті та єврокубкових матчах.

Михайло Шаповалов Джерело: ФК Шахтар Донецьк
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 25 травня 2024, 19:42 9

Львівський колектив програв київському Динамо 1:2 в останньому турі УПЛ 23/24