Михайло МУДРИК: «Де Дзербі вніс багато різних ідей»

Український хавбек «Шахтаря» розповів про підготовку команди до нового сезону

Півзахисник «Шахтаря» Михайло Мудрик розповів про підготовку до сезону у Австрії, довіру тренерського штабу й бажання давати користь команді.

- Збір пройшов відмінно! Дуже багато чого навчилися. Тренер запропонував багато різних ідей - ми не можемо вивчити їх цілковито протягом трьох тижнів, але вчимо. І вже здійснили гарну роботу.

- Що нового вніс тренерський штаб?
- Побудова гри, пересування на полі. Багато нового.

- В останньому спарингу із «Шальке» не вдалося виграти. Наскільки це було важливо?
- Передусім важливою є наша гра, фундамент, який було закладено, щоб ми його розвивали й далі виконували вказівки тренера. Звісно, хотіли перемогти. Нічия для «Шахтаря», я вважаю, не позитивний результат, однак ми щодня й щотижня набиратимемо дедалі більших обертів.

- Роберто Де Дзербі неодноразово в інтерв'ю говорив, що дуже розраховує на тебе, що ти імпонуєш як футболіст і що в тебе великий потенціал. Чи відчуваєш довіру тренерського штабу?
- Так, відчуваю. І вважаю, що довіру слід щодня на кожному тренуванні виправдовувати. Велике бажання працювати з цим тренерським штабом. Хочу давати якнайбільше користі команді.

- Протягом 18 днів ви мали лише один вихідний, а майже щодня тренувалися двічі. Який твій фізичний стан? Чи відчувається втома?
- Відчувається. Усі повинні розуміти, що це збори - на них має бути важко. Якби на них було легко, отже, ми щось робили б неправильно. Усе це нормально. Утома відчувається в усіх, але так і має бути, щоб підготуватися до сезону добре.

Михайло Шаповалов Джерело: ФК Шахтар Донецьк
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 05 травня 2024, 18:53 0

Головний тренер «Динамо» дав прес-конференцію після матчу з «Колосом»

Коментарі