Презентація форми для ОІ. Зеленський зустрівся зі спортсменами-олімпійцями

Україну на Олімпіаді в Токіо будуть представляти 158 спортсменів

Президент України Володимир Зеленський та його дружина Олена відвідали штаб-квартиру НОК України, де зустрілися зі спортсменами, які представлятимуть Україну на Олімпійських іграх в Токіо. Також відбулася презентація форми української команди.

Також відбулася презентація парадної форми української команди для церемоній відкриття та закриття Олімпіади у Токіо. Виробник одягу - компанія Peak.

Володимир Зеленський зазначив: «Я переконаний, що ви - найкращі посли, які у нас є. Які дійсно представляють Україну за межами наших кордонів на високому рівні. Ви дійсно прославляєте нашу країну. Завдяки вам в Лондоні, Барселоні, в Пекіні і навіть в Сочі лунає «Ще не вмерла...» і піднімається вгору синьо-жовтий наш український прапор.

Дуже шкода, що в цьому році через COVID-19 будуть порожні трибуни. Але я хочу, щоб ви представляли, що на цих трибунах сидять тільки українці, які вболівають за вас. А ми всією країною будемо не просто тримати кулаки - ми будемо з вами постійно. Будемо за вас дуже сильно вболівати».

Україну на Олімпіаді в Токіо, яка пройде з 23 липня по 8 серпня, будуть представляти 158 спортсменів.

Микола Степанюк Джерело: Сайт президента України
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Олімпійські ігри | 27 квітня 2024, 10:11 0

Демонстрація прапора та символу війни суворо заборонена

Коментарі