Колумбія - Перу. Прогноз на матч Младена Бартуловича

Експерт поділився думками про матч за третє місце на Кубку Америки

Капітан «Інгульця» Младен Бартулович зробив прогноз на матч за третє місце на Копа Америка Колумбія - Перу.

«Колумбія і Перу грали в одній групі на цьому Копа Америка. Колумбійці з 4 очками стали третіми, а перуанці з 7 балами в активі стали другими. В очному протистоянні в групі перемогла збірна Перу з рахунком 2:1. У плей-оф Колумбія пройшла Уругвай (0:0, 4:2 по пенальті), але поступилася Аргентині (1:1, 2:3 по пенальті). Перуанці виявилися сильнішими за Парагвай (3:3, 4:3 по пенальті), але поступилися Бразилії (0:1).

65 раз зустрічалися між собою ці суперники (18 перемог Перу, 23 вікторії Колумбії і 24 нічиї). В 2021 році опоненти зустрічалися також в рамках відбору чемпіонату світу-2022 і тоді 3 червня Колумбія виграла на виїзді у Перу з рахунком 0:3. У своїй історії збірна Колумбії 4 рази вигравала «бронзу» Копа Америка, а національна команда Перу 8 разів посідала третє місце.

Зустрінуться дві збірні, які програли півфінальні матчі. Не знаю, можуть бути проблеми з мотивацією у команд. Але, я думаю, що все-таки Колумбія за складом сильніше. Вона фаворит цієї гри. Я поставлю на перемогу колумбійців і що вони займуть третє місце на Копа Америка», - сказав Бартулович.

Матч Колумбія - Перу відбудеться 10-го липня. Початок зустрічі о 03:00.

Младен Бартулович - відомий хорватський футболіст, капітан «Інгульця». Більшу частину кар'єри провів в Україні. Бартулович захищав кольори «Дніпра», «Кривбасу», «Арсеналу» Київ, «Ворскли», «Карпат» і «Волині». Також 34-річний хавбек пограв за хорватський «Хайдук» і польський «Медзь».

Младен Бартулович Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 07 травня 2024, 00:55 3

Український півзахисник може піти стопами Михайла Мудрика