Збірна Харківської області U-12 з водного поло виграла чемпіонат України

У фіналі змагань харківська команда обіграла «Ужгород»

Завершився фінальний тур чемпіонату України з водного поло серед юнаків 2009 року народження, який пройшов у Львові. Чемпіоном стала збірна Харківської області, яка пройшла весь фінальний турнір без поразок.

На груповому етапі збірна Харківської області перемогла «КІВС Леви» Львів (13:1, в протоколі - 12:0), ВК «Ужгород» (15:6) і ДЮСШ Одеса (13:1, у протоколі - 12:0). Згідно з правилами, якщо одна з команд досягає переваги у дванадцять голів, то матч припиняється, а до протоколу вноситься запис «12:0» незалежно від реального рахунку.

У півфіналі харківська команда розгромила ДЮСШ №3 Львів з улюбленим рахунком (13:1, в протоколі - 12:0).

У фінальному поєдинку харків'янам протистояв ВК «Ужгород», який вони легко обіграли на груповому етапі (15:6). Але на цей раз ужгородці дали харків'янам серйозний бій. Матч завершився з рахунком 7:7, а в серії пенальті сильнішою виявилася харківська команда - 5:4. Варто відзначити, що гарний матч провів голкіпер харків'ян Ілля Єременко.

Збірна Харківської області: Ілля Єременко, Дмитро Альшаєв, Арсеній Малець, Станіслав Білецький, Дмитро Мужичук, Георгій Акімов, Дамір Ляшенко, Олександр Островерх, Кирило Борута, Володимир Баланюк, Олександр Гармаш, Володимир Захаревський, Кирило Пономаренко, Діана Мазур і Андрій Кадигроб.

Михайло Шаповалов Джерело: Facebook
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 27 квітня 2024, 17:15 0

Динамо гарантовано не опуститься нижче 4-го місця у таблиці УПЛ 2023/24