Олена «Holy_Aloha» Мироненко - новий амбасадор сайту

Вона представлятиме сайт poker.ua

Олена «Holy_Aloha» Мироненко - популярний український стример і талановита покеристка, на рахунку якої десятки виграних турнірів в онлайні і безліч фінальних столів у живому покері.

Одного разу Олена відвідала київську серію UA Millions, де приєдналася до команди PokerMatch. За два роки «Holy_Aloha» з команди стримеров перейшла до лав амбасадорыв, а пару тижнів тому стала представником порталу Poker.ua!

"Рада бути частиною цієї команди і продовжувати займатися улюбленою справою - розвивати покер як в Україні, так і за її межами. Разом з такою командою на нас чекають великі успіхи», - коментує Олена нову посаду.

Зараз Олена проживає в Таїланді, звідки і проводить покерні стріми. Прямі ефіри не завжди проходять за робочим місцем - «Holy_Aloha» іноді транслює гру з різних місць - від басейну до морського узбережжя.

Останнім часом Олена більше приділяла увагу кеш-грі, де її тренував один з найкращих хедз-ап гравців світу Стефан «Stefan11222» Бураков. Але сьогодні «Holy_Aloha» знову вирішила знову повернутися в турнірний покер і продовжить радувати глядачів великими заносами.

Незабаром на GGPokerOK почнеться онлайн-версія WSOP, де можна буде поборотися за один з золотих браслетів, і Олена не проти стати першою українкою, якій скориться турнір світової серії.

Віталій Петровський Джерело: poker.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Теніс | 03 травня 2024, 01:01 2

Аріна Соболенко у трьох сетах здолала Єлену Рибакіну на змаганнях WTA 1000 в Іспанії

Коментарі