Суд Мадрида: УЄФА не має права виключати з ЛЧ Реал, Ювентус і Барсу

Президент «Юве» Андреа Аньєллі повідомив, що його клуб зіграє в ЛЧ

Комерційний суд Мадрида прийняв рішення, що УЄФА не має права виключати зі своїх турнірів клуби-засновники Європейської Суперліги.

Суддя Мануель Руїс де Лара підкреслив, що в разі недотримання цього рішення стосовно УЄФА може бути розпочато розслідування за непокору.

Суд також зажадав скасувати всі дисциплінарні процеси по «Реалу», «Ювентусу» і «Барселоні», в тому числі санкції у вигляді відмови від 5% доходів від єврокубків і пожертвувань в розмірі 15 млн євро.

Президент «Ювентуса» Андреа Аньєллі офіційно повідомив, що його клуб зможе взяти участь в майбутньому сезоні Ліги чемпіонів: «Ми отримали лист, в якому нам схвалили участь в Лізі чемпіонів. Я ще раз хочу заявити про нашу готовність до діалогу для поліпшення європейського футболу. Ми не боїмося погроз та впевнені в своїх юридичних діях».

Минулого місяця «Реал», «Ювентус» і «Барселона» отримали підтвердження від УЄФА, що не виключені з Ліги чемпіонів. Раніше УЄФА оголосив про штрафні санкції щодо 9 інших клубів-засновників Суперліги.

Микола Степанюк Джерело
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 03 травня 2024, 17:27 1

Юрій Гура вже приступив до виконання своїх обов'язків

Коментарі