Агент Довбика: «Зранку дзвонили представники відомих бельгійських клубів»

Автор переможного голу у ворота Швеції різко став трансферною ціллю декількох клубів

Путівку до чвертьфіналу чемпіонату Європи національній збірній України приніс 24-річний нападник «Дніпра-1» Артем Довбик - автор переможного гола у ворота шведів (2:1).

Агент Олексій Люндовський розповів про свою співпрацю з нападником збірної України.

«Ми з Артемом разом вже сім років. Вперше я звернув на нього увагу, коли він виступав за черкаський «Дніпро» у чемпіонаті ДЮФЛ України. І запам'ятався Артем не тільки своїми антропометричними даними, а, перш за все, нестандартними діями, швидкістю. Тому не дивно, що улюблений гравець Довбика - француз Тьєррі Анрі, який завжди вражав своєю креативністю, що допомагало йому забивати ефектні голи.

Коли я остаточно повірив, що з Довбика будуть люди? Коли він поїхав на перегляд у «Волинь» і легко витримав всі навантаження Віталія Кварцяного, а в його виконавській майстерності, «гарматному пострілі» я ніколи не сумнівався. Втім, з «Волинню» у Довбика не вийшло підписати контракт, тому що незабаром лучани були покарані трансферним баном.

Артем довго мріяв про свій дебютний гол за національну збірну України. І таки дочекався, опинившись перед воротами шведів у потрібний момент. Що важливо, забив він ударом головою, довівши, що і в цьому компоненті останнім часом додав.

До речі, варто було Довбику відзначитися красивим голом, як вже сьогодні вранці зі мною вийшли на контакт представники двох відомих бельгійських клубів, які не проти бачити Артема у себе. Однак поки що не це головне. Зараз всі думки про черговий матч збірної України. Маю велику надію, що Артему довірять зіграти в чвертьфіналі - з англійцями, а він уже постарається не підвести і не піде з поля без свого голу», - сказав Люндовський.

Раніше повідомлялося, що Довбик зацікавив «Торіно» і «Реал Сосьєдад».

Денис Шаховець Джерело: Metaratings
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Бокс | 15 травня 2024, 09:47 5

Тайсон отримає 69 млн доларів, а гонорар Усика складе 34 млн доларів

Коментарі